İzmir Depremi

İzmir depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize baş sağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileriz.

Çelik Boru İmalatçıları Derneği proje bilgilendirme toplantısı

Türk-Alman Üniversitesi Korozyon ve Aşınma Test, Araştırma ve İleri Karakterizasyon Merkezi (KATİM) Güdümlü Proje Fizibilite Çalışması kapsamında proje bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'mız Kutlu Olsun

Cumhuriyetimizin 97. yıldönümünü kıvanç ve mutluluk ile kutluyoruz.

Malzeme Bilimi ve Teknoloji Bölümü Öğrencileri Almanya'da Stajda

Malzeme Bilimi ve Teknoloji Bölümü üçüncü sınıf öğrencilerimiz, partner üniversitemiz Darmstadt Teknik Üniversitesi'nde stajlarını yapıyorlar.

Hazırlık Sınıfı Öğrencileri Solar Enerji Sistemimizi Gezdiler

Hazırlık sınıfı öğrencilerimiz 2019 yılının mart ayında devreye alınan solar enerji sistemimizi gezdiler.

Prof. Dr. İsmail Duman'ın "Türkiye'de Bor Gerçeği" Konuşması

Dr.-Ing. Çağatay Elibol'un daveti ve TAÜ Malzeme Bilimi Kulübü organizasyonu ile Prof. Dr. İsmail Duman 9 Mayıs Perşembe günü saat 13.00'de YDYO Seminer Salonunda 'Türkiye'de Bor Gerçeği' başlıklı bir sunum gerçekleştirdi.

Malzeme Bilimi ve Teknolojileri Bölümü Öğrencileri Almanya’da Teknik Gezide

Türk-Alman Üniversitesi (TAÜ) ve Darmstadt Teknik Üniversitesi (TUD) Malzeme Bilimi ve Teknoloji Bölümlerinin (MBT) ortak çalışması ve Alman Akademik Değişim Servisi’nin (DAAD) desteğiyle Temmuz ayında bir teknik gezi organize edildi.