Malzeme Bilimi ve Teknolojileri Bölümü ilk mezunlarını verdi

02.09.2021

Türk-Alman Üniversitesi Fen Fakültesi Malzeme Bilimi ve Teknolojileri Bölümü ilk mezunlarını verdi. 02.09.2021 tarihinde düzenlenen mezuniyet töreninde üniversite yaşamlarına 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında başlayan Malzeme Bilimi ve Teknolojileri Bölümünün ilk öğrencilerine diplomaları takdim edildi. İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından TAÜ Koordinatörü Prof. Dr. İzzet Furgaç'ın açılış konuşmasıyla başlayan mezuniyet töreninde, Fen Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Sibel Özenler, Malzeme Bilimi ve Teknolojileri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Duygu Ekinci ve Fen Fakültesi Koordinatörü Prof. Dr. Florian Schweigert konuşmalarını gerçekleştirdi. Sunuculuğu Arş. Gör. Gökçe Evren ve Arş. Gör. Burak Evren tarafından gerçekleştirilen törende Fen Fakültesi'nin Alman partneri olan Potsdam Üniversitesi'ni temsilen Dr. Karolin Heinle ve Dr. Marianne Graffe yer aldı.

Değerli öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.